Een knallend personeelsfeest organiseren is een fluitje van een cent met deze tips

Een goed personeelsfeest is niet alleen gezellig en leuk, maar zorgt ook voor betere onderlinge relaties tussen collega’s. De mogelijkheid om buiten de werksfeer op een relaxte manier met elkaar te socializen versterkt de banden tussen werknemers, wat niet alleen voor henzelf voordelen geeft, zoals met een lach op je gezicht naar werk toe- en van werk weggaan omdat het weer een gezellige dag zal zijn, maar ook voor het bedrijf. Wanneer mensen elkaar beter kennen kunnen ze ook beter met elkaar samenwerken, door elkaars sterke en zwakke kanten te kennen en meer vertrouwd te zijn met elkaar. Er komen een hoop verschillende dingen kijken bij het organiseren van een personeelsfeest. Met deze tips zullen jij en je collega’s gegarandeerd een onvergetelijk feest beleven!

Locatie is key

Je zal uiteraard niet snel kiezen om te gaan raven op een kerkhof of crematorium, maar het kiezen van een geschikte zaal is nog best een kunst. Het plaatselijke buurthuis bijvoorbeeld is dan wel een prima zaal voor het halfjaarlijkse buurtfeest waar de gemiddelde leeftijd 68 is, maar voor een knallend personeelsfeest kun je toch beter elders kijken. Houd rekening met het aantal mensen dat zal komen. Passen ze allemaal in de zaal (vrij belangrijk) en kunnen ze allemaal hun auto kwijt? Houd ook rekening met je budget. Met alleen een zaal ben je er nog niet.

Entertainment, licht en geluid

Wat maakt jouw personeelsfeest nou leuker dan de kring-verjaardag van oudtante Gerda? Muziek, licht en versnaperingen. Je zou ervoor kunnen kiezen om een afspeellijst op je telefoon aan te zetten over de speakers, and call it a day. Maar een live DJ inhuren brengt je feest toch wel naar de next-level. Als je dan ook nog is zorgt voor zieke feestverlichting en onbeperkte hapjes en drankjes, kan weinig jouw personeelsfeest nog verpesten.