Eigen raamstickers maken?

Altijd al je eigen raamsticker gewild? Een sticker met je eigen naam erop, voor bijvoorbeeld op je voordeur, een sticker met je eigen logo erop voor op de ramen van je (winkel)pand? Het kan allemaal! Maak je eigen raamstickers en voeg zelf je eigen afbeeldingen en/of teksten toe! Met de eenvoudige online editor op Raamfolieonline.nl kun jij in een handomdraai je eigen raamstickers maken.

Voordeurstickers

Je eigen naam met je huisnummer en eventueel nog een leuk plaatje erbij als voordeursticker? Hoe leuk is het om je eigen voordeursticker te maken! In de eenvoudige online editor voeg jij je eigen teksten toe, kies je een leuk lettertype en voeg je er eventueel ook nog een leuke afbeelding aan toe. Je kunt de sticker helemaal zo maken als jij wilt. Je ontwerp kan op verschillende manieren verwerkt worden. Wil je de tekst uitgesneden hebben of wil je het (in kleur) geprint hebben? En voor welk folie kies jij? Melkglas folie of gezandstraald folie? Of misschien wel transparant met een mooie print erop? Je maakt je eigen raamstickers eenvoudig en hebt keuze uit verschillende uitvoeringen.

Logostickers

Ook voor logostickers ben je aan het juiste adres. Je uploadt gemakkelijk je eigen logo in de editor. Je plaatst het logo zoals je hem hebben wilt op je sticker en maakt een keuze uit de verschillende uitvoeringen en materialen. Wil je je logo uitgesneden hebben of vind je het mooier wanneer het (in kleur) geprint wordt op een van de folies? Wil je dat gespiegeld, of niet-gespiegeld? Maak een keuze uit deze verschillende opties en creëer zo gemakkelijk je eigen logostickers!

Geboortestickers maken

Een baby geboren? Gefeliciteerd! Tijd om het huis te versieren. Of je dit nou zelf doet, of iemand anders die het voor jou doet, het is leuk om gebruik te maken van geboortestickers. Ontwerp je eigen geboortestickers in de online editor. Je kunt stickers maken voor op de ramen, maar ook voor op een bord in de tuin. Maak gebruik van afbeeldingen en teksten zoals de naam van de pasgeboren baby of teksten zoals ‘Welkom in de buurt’. Kies bij de teksten voor leuke kleuren. Je kunt voor roze of blauwe letters gaan, maar je kunt ook kiezen voor andere kleuren zoals groen, geel en rood. Alle kleuren kunnen geprint worden, dus maak het ontwerp helemaal zoals jij het wilt hebben!

Op Raamfolieonline vind je verschillende templates in een aantal ‘standaard’ maten. De stickers kunnen echter exact voor jou op maat gemaakt worden. De kans is dus groot dat de gewenste maat er niet bij staat. Neem in dat geval contact op met de klantenservice, stuur een e-mail met daarin de gewenste maten. Binnen 24 uur wordt er een template voor je aangemaakt in die maat en kun je direct aan de slag met het ontwerpen van je eigen stickers!