Elke dag kilometers maken

Niet iedereen heeft de luxe om binnen een kleine afstand van het werk te wonen. Die mensen kunnen de afstand overbruggen door te lopen of door op de fiets te stappen. Wanneer dit niet het geval is kan er natuurlijk ook nog gebruik worden gemaakt van het openbaar vervoer. Dit is echter niet voor iedereen even handig, dus is het wel zo fijn om een auto tot de beschikking te hebben wanneer u een rijbewijs heeft. Zo kunt u in alle rust naar en van uw werk rijden.

Voordelen van een auto leasen

Wanneer u elke dag veel kilometers naar het werk moet maken, is het wel zo fijn om een goede auto tot uw beschikking te hebben. U kunt er voor kiezen om zelf een auto aan te schaffen of gaan voor flexibel lease. U sluit dan een langdurige overeenkomst af met een bedrijf voor een auto van de zaak. U betaald dan een vast, maandelijks bedrag aan het bedrijf. De leasingmaatschappij regelt verder zaken als de verzekering, het onderhoud en de wegenbelasting omdat de auto dan op naam van hen staat. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over onderhoud van de auto en onverwachte kostenposten. Enkele voordelen voor u op een rijtje:

  • Vaste maandelijkse lasten, dus geen onverwachte kosten.
  • Geen gedoe met onderhoud van de auto.
  • Altijd garantie.
  • Wanneer u een vast inkomen heeft, is er dus geen spaargeld nodig om een nieuwe auto te rijden.

Elektrisch rijden

Naast een lease auto die rijdt op brandstoffen, kunt u ook gaan voor een elektrische variant. Zeker wanneer u veel kilometers maakt op een dag kan dit een goede keuze zijn. Een huurovereenkomst voor een elektrische auto kan maandelijks namelijk voordeliger zijn. En dat geldt niet alleen voor de portemonnee, ook is dit beter voor het milieu omdat u geen uitlaatgassen produceert. Elektrisch laden kunt u doen op elke speciale parkeerplek met een laadpaal. Een voordeel hiervan kan zelfs ook nog zijn dat u nog net wel een plekje kan vinden op een drukke parkeerplaats, omdat gewone personenauto’s niet op deze plekken mogen staan.

Auto leasen

Wanneer u heeft besloten dat u toch geen auto wilt kopen maar wilt gaan leasen kan u het gevoel hebben dat er veel op u afkomt. Het meest handige is dan gewoon dat u contact opneemt met een leasebedrijf, zij kunnen u van alle informatie voorzien en u verder helpen met het leasen van een auto. Met een superlease auto bent u helemaal klaar om al uw kilometers comfortabel af te gaan leggen. Naast het beantwoorden van al uw vragen kan een leasingmaatschappij u ook helpen bij het uitzoeken van de juiste auto voor u. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een Volkswagen t roc. Dit is een wat grotere auto met bijvoorbeeld elektrische en verwarmde spiegels, warmtewerend glas, een regensensor en ABS. Wilt u een iets sportiever ogend model? Dan kunt u bijvoorbeeld ook gaan voor de Toyota corolla. Deze auto heeft cruise control wat zeker fijn kan zijn als u veel lange ritten op de snelweg moet maken. Wat uw voorkeuren ook zijn, er is altijd wel een passende lease auto voor u te vinden.