Essentials-media

Webdesign offertes vergelijken

Je wilt graag een goedkope website laten maken. Je gaat webdesign offertes vergelijken, maar waar moet je op letten?

offertes vergelijken

Offertes vergelijken webdesign: de aandachtspunten

Wanneer je een nieuwe website wilt laten maken komt er veel op je af. Je vraagt meerdere offertes aan, maar waar moet je nou op letten bij het vergelijken? Webdesign offertes vergelijken is niet altijd even eenvoudig. Onder webdesign vallen vele aspecten waarvan niet iedereen de betekenis weet. Belangrijk is om je niet alleen door de prijs te laten leiden, maar ook de offertes inhoudelijk naast elkaar te leggen.

Tips om te vergelijken

Bekijk de recente projecten

Ieder webdesign bureau heeft haar eigen werkwijze ontwikkelt. Of je nou op zoek bent naar een zakelijke website of een persoonlijke portfolio, kies voor een bureau wiens stijl bij jouw wensen past.
Vergeet niet om ook een kijkje te nemen bij de afgeronde projecten van het webdesign bureau. Op deze manier krijg je al een goed beeld wat zij daadwerkelijk kunnen.

Dienstenpakket

De diensten die worden aangeboden kunnen enorm variëren per bureau. Het is echter niet altijd eenvoudig om de verschillen te ontdekken. Het is van belang om eerst zelf na te gaan welke functionaliteiten je op je nieuwe website wilt hebben. Maak een lijstje met de modules en wees hier direct duidelijk over naar de designer. Zo betaal je niet achteraf voor modules die je nooit zal gaan gebruiken.

Content management system

Een CMS is een systeem dat wordt gebruikt om de inhoud van een website te beheren. Kies voor jezelf welk CMS je wilt gaan gebruiken en let goed op of dit in de offerte is opgenomen. Wanneer je aan het werk gaat met een CMS dat je totaal niet kent ben je volledig afhankelijk van de webdesigner. In sommige gevallen betaal je meer voor een website inclusief CMS, maar op de langere termijn zouden de kosten anders aardig kunnen oplopen doordat je voor elke aanpassing bij de webdesigner moet aankloppen.

Hoeveel geef je uit handen?

Wil je zelf ook nog inbreng hebben in het ontwerpen van je nieuwe website of wil je alles uit handen geven? In beide gevallen zijn er veel bureaus die je kunnen helpen. In theorie is het aan te bevelen om zelf een vinger in de pap te houden zodat je eventueel bij kunt sturen. Dit kost tevens ook kostbare tijd waar de meeste bedrijven zelf geen tijd voor hebben. Ga je webdesign offertes vergelijken? Let hier dan dus goed op.

Tarieven

Dan zijn we nu gekomen waar het uiteindelijk om draait: de prijs. Hierbij moet je een onderscheid maken tussen eenmalige kosten en terugkerende kosten:

Eenmalige kosten betaal je vaak bij de uiteindelijke oplevering van je nieuwe website. Vaak is dit een heldere prijs zonder verborgen kosten.

Terugkerende kosten zijn onder andere de hosting en het onderhoud van je website. De kosten kunnen hierin erg variëren. Zo betaal je de huur van je domeinnaam,  de licentie en vaak nog een bedrag voor onderhoudscontracten. Sommige webdesign bureaus verlenen gratis service en onderhoud maar in de meeste gevallen moet je rekening houden met een contract.

Als je een nieuwe website wilt kan het zeker geen kwaad om de allereerst de markt te verkennen. Via deze website kun je gratis meerdere webdesign offertes vergelijken. Op deze manier bespaar je geld op het laten maken van je nieuwe website.

Klantenbeoordelingen

Voor ons bedrijf wilden wij een goedkope website laten maken. Wel graag in WordPress aangezien we hier al ervaring mee hadden. Heb meerdere offertes vergelijken en we zijn weer vindbaar…

beoordeling

Dhr. Lambers uit Almelo

Ik ben via deze website in contact gekomen met een kundig webdesign bureau. Ik heb een goedkope website laten maken tegen een scherpe prijs. Binnen een week stond onze website online en…

review

Mevr. Verhaar uit Mijdrecht

Ik wilde een goedkope website laten maken. Het resultaat is een website die mijn verwachtingen heeft overtroffen! De webdesigners dachten goed mee en kwamen met goede tips en adviezen, ik.…

klant

Mevr. Fiere uit Beilen

Ik geef in de weekenden workshops. Voor mijn doelgroep wilde ik een goedkope website laten maken. Dankzij het vergelijken van offertes heb ik nu een website die goed gevonden wordt, ik…

reviews

Dhr. Cornelissen uit Wijchen

blije klant

Vergelijk je rijk

Wil je een goedkope website laten maken en ben je op zoek naar een betaalbaar webdesign bureau? Vraag dan meerdere offertes aan via het contactformulier. Door deze webdesign offertes te vergelijken vind je een betaalbaar webdesign bureau om je website te laten maken!

  • Meerdere webdesign offertes vergelijken
  • Professionele webdesigners
  • Uitsluitend erkende webdesign bureaus
  • Geld besparen op je nieuwe website
  • Transparante aanpak
  • Vriendelijke helpdesk

Een webdesign offerte aanvragen

Je wilt een goedkope website laten maken? Dan ben je op de juiste plek!