website op maat

Waarom kiezen voor een website op maat

Heb je een goede website nodig en heb je hier de kennis voor en verstand van? Dat is dan natuurlijk erg prettig en ook helemaal prima. Echter, een website opgemaakt in een standaard WordPress template is niet wat wij verstaan onder een professionele website. Mocht je er de middelen voor hebben om het bouwen van je website uit te besteden, dan is dat zeker een aanrader. In onderstaande tekst geven wij uitleg waarom je sommige dingen als het maken van een professionele website beter uit kunt besteden. 

Unieke website

Jouw website moet zoveel mogelijk bezoekers trekken die uiteindelijk klant moeten gaan worden van jou. Heb je een website die niet goed werkt, er niet aantrekkelijk uitziet of niet voldoet aan de laatste technische snufjes? Dan is de kans groot dat bezoekers al afgehaakt zijn voordat ze je website überhaupt verder bekeken hebben. Deze bezoekers komen ook niet meer terug op je website dus dat zijn al geen potentiële klanten meer. Zonde toch?! Kies je voor een website met een vast template, dan zijn de mogelijkheden deze geheel in te richten naar jouw wens een stuk kleiner. Wij kunnen een website op maat laten ontwikkelen voor je, waar naar voren komt wie jij bent, wat je doet en wat je wil uitstralen naar je potentiële klanten. Net als je huisstijl; deze is uniek en past bij jou omdat jij niet voor niets voor deze stijl hebt gekozen. Wij kunnen de huisstijl laten doorklinken in alle communicatie uitingen en alle kanalen waar je gebruik van maakt. 

Op maat laten bouwen

Laat je een website op maat bouwen, dan heb je dus ook geen last van overbodige dingen waarmee je bij een vast template wel te maken hebt.  Een website om mee te starten vraagt andere benodigde functies dan wanneer je bijvoorbeeld een webwinkel bent gestart die in korte tijd dusdanig goed loopt, dat je al moet gaan uitbreiden en dus ook andere functies nodig hebt op je website. Dan wil je gewoon dat dit mogelijk is en die mogelijkheden bieden wij jou. De juiste snelheid en de nieuwste technologieën horen hier ook bij. Daar maken wij dan ook gebruik van. Net als de vindbaarheid van jouw website (ten opzichte van de concurrent). Heb je een mooie website, dan moeten bezoekers deze wel weten te vinden. Ook hierin kunnen we je voorzien van advies en kunnen we de content van je website zo inrichten dat deze goed aansluit bij jouw doelgroep. Ben je overtuigd van de toegevoegde waarde van het uitbesteden van de bouw van je website? Dan helpen wij je graag verder!